CorpoCom ApS er ejet af Anders Lehmann, der har mere end 20 års erfaring med kommunikation og ledelse i virksomheder og organisationer.

Praktisk erfaring på fagligt fundament
CorpoComs specialer er krisekommunikation og issues management, public relations, forandringskommunikation og integration i forbindelse med fusioner og køb af såvel store som mindre virksomheder og organisationer. Kompetencerne er udviklet gennem mange års praktiske erfaringer og arbejde, som blandt andet er funderet fagligt-teoretisk i en uddannelse som executive master i corporate communications fra Aarhus Universitet, en journalistuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole, samt lederuddannelse på bl.a China European International Business School.

Udvikling og eksekvering
Med strategisk, taktisk og operationel erfaring fra stillinger som bl.a informations- og pressechef i Damgaard/Navision og kommunikationschef/underdirektør i Topdanmark kan vi udvikle og eksekvere på stort set alle aspekter af kommunikations-discipliner. Før etablering af CorpoCom kom han fra en stilling som kommunikationsdirektør og medlem af den øverste ledergruppe i HedeDanmark, som er Skandinaviens største grønne servicevirksomhed.