Persondatapolitik


Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

CorpoCom ApS indhenter alene data i de tilfælde, hvor det er relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er nødvendigt for dit samarbejde med CorpoCom ApS. Når vi indsamler, behandler og anvender persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare persondata, så længe vi juridisk er forpligtet til det, eller så længe der er relevant formål for at indsamle de pågældende data. Vi anvender som udgangspunkt ikke skriftligt samtykke i forbindelse med levering af vores ydelser. Skulle du eller din virksomhed have givet samtykke som omfatter mere end vores ydelser, produkter eller rådgivning kan et sådant samtykke til enhver tid trækkes tilbage.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe eller modtage rådgivning, en ydelse eller et produkt fra os, har vi brug for at kunne indsamle visse persondata for at kunne udføre vores arbejde og tilbyde dig vores services. Det omfatter eksempelvis dit navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. CorpoCom ApS indsamler og behandler persondata, når du eksempelvis foretager dig følgende:

  • Får tilbud på et køb af vores ydelser, produkter eller rådgivning,
  • Køber vores ydelser, produkter eller rådgivning,
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.

Hjemmesiden indeholder funktionalitet (cookies) til at indsamle statistiske data om brug af hjemmesiden. Disse oplysninger benyttes til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle data om brug af hjemmesiden (www.corpocom.dk). Læs mere om cookiepolitik på www.corpocom.dk.

Behandlingsgrundlag og formål

Vi indhenter almindelige kontaktoplysninger som navn, telefonnummer, e-mailadresse, adresse m.v.for at kunne levere produkter, ydelser eller rådgivning, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for, at vi eksempelvis kan sende dig tilbud, prisoverslag, materialer og i det hele taget kunne samarbejde med dig i hverdagen.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine data til tredjemand, og vi overfører ikke dine data til tredjelande. Hvis du har bestilt levering, eller vi har brug for at involvere nogle af vores samarbejdspartnere for at kunne løse opgaver for dig, vil oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse blive udleveret til disse samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnere som eksempelvis hostingpartnere, der står for håndtering af vores kundedata eller på anden måde leverer hostingydelser, får videregivet disse data. CorpoCom ApS har indgået databehandleraftaler med sådanne underleverandører, der sikrer, at personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med persondataloven.

Kommer du eller dit firma i restance med betaling for CorpoCom ApS´s ydelser, kan vi videresende dine oplysninger til advokat eller inkassobureau og fogedret.

Dine rettigheder

Som registreret har du en række rettigheder, som vi til enhver skal opfylde. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til alle dine persondata,
  • At få ændret/rettet dine persondata,
  • At få slettet dine persondata.

Du har derudover ret til:

  • At protestere over behandling af dine personlige data,
  • At klage til en databeskyttelsesmyndigheder. 

Ønsker du, at vi ikke længere skal behandle dine personoplysninger, eller vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning. (Se herunder)

Dataansvarlig i CorpoCom ApS

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er:

Anders Lehmann, ejer
CorpoCom ApS
Nørgaardsvej 1, 2. sal
2800 Kongens Lyngby

CVR 40 11 15 57

mail: al@corpocom.dk