CorpoCom er en netværksvirksomhed, der kan trække på relevante kernekompetencer, som passer til den konkrete situation og opgave. Vi samarbejder alene med erfarne rådgivere og specialister, så vores kunder er sikre på, at møde seniorkompetencer. 

CorpoCom samarbejder med Point Communications, hvor Anders Lehmann er associeret partner. Point Communications har specialiseret sig i finansiel og strategisk kommunikation og består udelukkende af seniorrådgivere med betydelig erfaring inden for kommunikation, strategi og ledelse. Point Communications rådgiver løbende en række danske og internationale virksomheder om strategisk kommunikation i forbindelse med blandt andet børsintroduktioner, investor relations, kapitaludvidelser, samt køb og salg af virksomheder.Morten Raarup er fotograf, klipper og producer med over 25 års erfaring i film- og tv-branchen. 
Morten Raarup og CorpoCom kan varetage hele processen fra idé til færdig film/video, eller alene den del, som kunden har brug for assistance til - uanset om det eksempelvis gælder udvikling af et nyt koncept, optagelse eller efterbearbejdning. Professionelt udstyr sikrer professionel produktion, som sammen med eget studie opnår kunderne fleksibel og kosteffektiv produktion.